utorok 22. júla 2008

Niečo o nás ...

Táto reštaurácia sa nachádza v malebnom meste Hanušovce nad Topľou v okrese Vranov nad Topľou v Prešovskom kraji na východe Slovenska. V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Domaša, kde si určite každý nájde zábavu čo sa týka vodných športov, zábavy ale hlavne si na svoje prídu priaznivci rybolovu. Preto ak cestujete tým smerom ,určite nás nesmiete obísť a vynechať tak občerstvenie v podobe chutného obedu či občerstvujúceho nápoja,nejakej mrazenej pochúťky alebo zmrzlinového pohára. V ponuke je aj vynikajúca pizza či pochúťka v podobe halászlé.
Priestory reštaurácie sú vhodné na konanie rozličných podujatí či sú to oslavy narodenín, rodinných udalostí alebo rôznych iných akcií napr.promócií, firemných akcií. Počas víkendu treba určite prísť za zábavou sem!! Hraje sa tu totiž diskotéka. Ak by ste nás navštívili v nedeľu, tak určite Vás zaujme vystúpenie nejakej tej kapely na živo.
Pre tých,čo sa neponáhľajú, máme v ponuke aj ubytovanie to aj pre náročnejších návštevníkov.

Takže ak ste sa ešte nerozhodli či nás navštívite, tak sledujte tento blog ďalej. Určite ešte nájdete kopu informácií ,ktoré sa budú týkať ponuky jedál, ubytovania ,akcií, ktoré sa budú u nás konať a veľa užitočných infošiek z nášho života.

Takže neváhajte a navštívte nás raz a potom stále !!!!

Viacej na http://uhricka.webovastranka.sk

2 komentáre:

Blekosh povedal(a)...

táto reštaurácia je suprová vždy je tam niečo nové.Maxmalna spokojnosť

Restaurant "U HRICKA" povedal(a)...

Svaťo klikni na odkaz U HRICKA čo je na stranke !!!!